Despre firma de contabilitate Supercont

Contabilitatea este uşor de aplicat, dar fiscalitatea aparţine profesioniştilor!

Fiscaliştii sunt cei datorită cărora plătiţi mai puţine taxe şi impozite şi nu vi se recalculează cele existente, la o eventuală inspecţie fiscală a organelor ANAF.

Firma de contabilitate SUPERCONT S.R.L. are astfel de profesionişti, persoane care au activat în serviciile de Control Fiscal Persoane Juridice timp de 17 ani din care 10 ani în posturi de conducere. De asemenea, echipa este formată numai din personal calificat, membru autorizat în Camera Consultanţilor Fiscali din România (CCFR) – Certificat de Atestare seria CF nr. 0000932.

SUPERCONT S.R.L. este și membru al CECCAR (Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România) având autorizația seria A nr. 007212 precum și membru în Camera Auditorilor Financiari din România.

Autorizatie CECCAR A 007212
Certificat de atestare a calitatii de consultant fiscal CF 0000932

Ne-am perfecţionat şi am aplicat normele fiscalităţii, în cadrul ANAF, acumulând o maximă experienţă.

Satisfacţia aplicării experienței dobândite a apărut abia atunci când ne-am pus expertiza la dispoziţia clienților noştri și când aceștia ne-au mulţumit că au fost feriţi de abuzurile organelor de inspecţie – funcţionari cărora li s-a contraargumentat pe articol de lege, punct cu punct, opinia eronată avută.

Cu noi, business-ul Dumneavoastră este în siguranţă! Noi vă protejăm BANII!!!